Accessoires

Sfeervolle accessoires en decoraties maken een huis tot een thuis. Bij Bloem & Zo bij Ilse kunt u een mooie collectie accessoires vinden voor uzelf of om iemand anders blij mee te maken.

 

Vazen

Wie van bloemen houdt heeft vazen nodig! Natuurlijk kunt u bij onze bloemisterij in Leerdam een mooi assortiment sfeervolle vazen vinden.

 

Kransen voor aan de deur

Een krans aan de deur geeft bezoekers het gevoel dat zij echt welkom zijn. Wij hebben de meest mooie, leuke en gezellige kransen voor aan de deur.

 

Kussens

Kussens weten de sfeer in de ruimte in één klap een level omhoog te tillen. Wilt u sfeer creëren met leuke en trendy kussens? Wij hebben een mooie collectie voor u in onze winkel.

 

Fotolijstjes

De mooiste herinneringen horen thuis in de leukste fotolijstjes. Wij hebben een assortiment fotolijstjes in de meest uiteenlopende kleuren, modellen, formaten en stijlen.

 

Kaarsen

Kaarsen zijn ideaal om als decoratie neer te zetten en natuurlijk ontzettend gezellig om te branden als de schemer invalt. U kunt bij ons sfeervolle kaarsen in diverse kleuren kopen.

 

Letterplankjes

Letterplankjes horen echt bij de woontrends van nu. Uiteraard hebben wij ervoor gezorgd dat er een veelzijdig assortiment voor u klaarstaan in onze winkel.

 

Seizoensgebonden producten

Houdt u van seizoensgebonden accessoires en decoraties in huis? Ieder seizoen heeft iets moois! Laat u inspireren door onze collectie seizoensgebonden artikelen.

 

Kom het zelf ontdekken!

Bezoek onze winkel en laat u inspireren. We hebben breed assortiment voor ieder wat wils. U vindt onze bloemisterij aan het Europaplein in Leerdam.