Cadeau

Bloem & Zo bij Ilse is niet alleen uw bloemisterij in Leerdam voor al uw bloemwerken, maar u bent bij ons ook zeker aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar een leuk cadeautje. Wij hebben de leukste gifts voor heren, dames en ook lekkers voor kinderen.

 

Zeepjes

Zeepjes zijn ideaal voor in het toilet of de badkamer, maar kunnen ook zeker in de kast worden gelegd om de kleding heerlijk fris te houden. Daarnaast zijn zeepjes natuurlijk ook leuke decoratie. Wij hebben een breed assortiment leuke zeepjes in heerlijke geuren.

 

Snoepjes

Dat kinderen van snoepjes houden is niets nieuws, maar ook volwassenen doen graag een graag in een pot met lekker Oudhollands snoep. Wij hebben een lekkere collectie snoeppotten voor iedereen!

 

Sieraden

Sieraden doen het altijd goed en daarom hebben wij een mooie collectie armbanden in onze winkel aan het Europaplein. Of u nu zoekt naar een speelse armband of juist naar een stijlvol model; u kunt het bij ons vinden.

 

Geurzakjes

Ons assortiment geurzakjes heeft de lekkerste luchtjes voor overal in huis. Kies een fijne geur en u maakt er een ander gegarandeerd heel blij mee.

 

Diverse cadeautjes

Ons aanbod cadeautjes is te veelzijdig om online te plaatsen. Wij nodigen u van harte uit om eens een bezoek te brengen aan onze winkel om de collectie gifts zelf te ontdekken. Bezoek onze winkel en laat u inspireren.