Potterie

Bloem & Zo bij Ilse is een zeer complete bloemisterij in Leerdam. Dit betekent dat u bij ons ook uitstekend terecht kunt voor een breed assortiment potterie. De meest uiteenlopende trendy merken zijn in dit aanbod vertegenwoordigd.

 

Brynxz vazen en potten

Brynxz vazen en potten zijn populair om de neutrale uitstraling. Deze potten en vazen passen in werkelijk ieder interieur. U heeft bij ons een veelzijdige keuze aan potterie van Brynxz.

 

PTMD potten en vazen

PTMD behoort tot de meest unieke, trendy en vooruitstrevende merken in de woonwereld. De PTMD potten en vazen zijn dan ook bijzonder geliefd, vooral door de kenmerkende uitstraling. Wij hebben een leuk assortiment van dit merk voor u klaarstaan.

 

Riverdale

Riverdale is niet meer weg te denken uit de woonwereld. Wereldwijd heeft dit merk eindeloos veel fans, en terecht. Iedere maand hebben wij een unieke Riverdale Must-Have in onze winkel. Als liefhebber van dit merk mag u dit unieke artikel zeker niet missen.

 

Potterie van Quint

Jelle Quint is een veel gehoorde naam binnen de glas-, aardewerk- en porseleinbranche. Er zijn prachtige vazen van dit eigentijdse merk op de markt. Uiteraard kunt u deze prachtige Jelle Quint keramiek vazen ook bij ons vinden.

 

Kom eens bij ons langs!

Bezoek onze winkel en laat u inspireren door de veelzijdige potterie collectie. We hebben een breed assortiment voor ieder wat wils.