Potterie van Quint

Quint keramiek vazen zijn er in de meest uiteenlopende stijlen, van romantisch tot klassiek en van brocante tot modern. Dit heeft vooral te maken met het feit dat dit merk de inspiratie uit alle delen van de wereld haalt, waardoor er veel verschillende stijlen terug te vinden zijn in de collectie.

 

Unieke karakter van Quint vazen

Wanneer u zoekt naar mooie keramieken vazen voor in huis, dan is het zeker de moeite waard om de collectie van Quint eens te bekijken. Hierin vindt u alle inspiratie die u nodig heeft. Iedere vaas van dit merk kent een uniek, opvallend en spraakmakend karakter. Met Quint accessoires zorgt u echt voor een fijne sfeer in huis en uiteindelijk is dat precies waar het om draait.

 

Mooie collectie van Quint

In onze bloemisterij in Leerdam kunt u ook een prachtige collectie woonaccessoires vinden. Binnen dit veelzijdige assortiment zijn de keramieken vazen van Quint ook ruim vertegenwoordigd. Deze collectie biedt zeker iets moois voor in uw eigen woning, maar heeft ook zeker voldoende te bieden wanneer u een origineel cadeau voor iemand anders zoekt.

 

Kom naar Bloem & Zo bij Ilse

Bezoek onze winkel en laat u inspireren door de bijzondere collectie van Quint. We hebben een breed assortiment voor ieder wat wils.