Scentchips voor een unieke geurbeleving

Scentchips® zijn waxchips die u in een brander kunt plaatsen om een heerlijke geur door de hele ruimte te laten verspreiden. De Scentchips worden al sinds 1979 op de markt gebracht door een Amerikaanse onderneming en dit bedrijf besloot de Scentchips in 2011 ook naar Nederland te exporteren. De Scentchips werden direct een hit en zijn dit nog steeds!

 

Scentchips in alle heerlijke geuren

Scentchips zijn te verkrijgen in de meest uiteenlopende geuren. Zo zijn er bloemengeuren, fruitgeuren en puur natuurlijke geuren, zoals die van het regenwoud of de bossen. Scentchips hebben per geur een andere kleur, waardoor u uw favoriete geuren op een gegeven moment gaat herkennen aan de kleur.

 

Creëer uw eigen favoriete geur

Het mooie van de Scentchips is wel dat iedere chip een geur heeft die perfect kan worden gecombineerd met de andere Scentchips geuren. Hierdoor kunt u experimenteren om uw eigen favoriete geur te creëren met twee of drie verschillende geuren in de brander. Er zijn ook bekende combinaties, zoals bijvoorbeeld de geur Mistletoe Magic, welke ontstaat uit 4 Scentchips, namelijk Pine, Bayberry, Apple en Lemon.

 

Scentchips assortiment 

Met Scentchips creëert u een unieke geurbeleving in de hele ruimte. U kunt bij ons in de winkel uit een ruim assortiment Scentchips kiezen. U vindt onze bloemisterij in Leerdam aan het Europaplein.