Zakelijk

Bedrijven zijn uiteraard ook van harte welkom bij Bloem & Zo bij Ilse. Wij hebben voor onze zakelijke klanten een veelzijdige service gerealiseerd, zodat wij u altijd uitstekend van dienst kunnen zijn.

 

Bedrijfsbloemwerk

Wanneer u iedere week een verse bos bloemen wilt ontvangen, bijvoorbeeld voor in uw wachtruimte of uw bedrijfskantine, dan kunt u een abonnement voor bedrijfsbloemwerk afnemen.

 

Jubilea boeketten

Jubilea op het werk zijn absoluut een bos bloemen waard. Wij kunnen de mooiste jubilea boeketten voor heren en dames maken, indien gewenst volledig op maat.

 

Verjaardagsboeketten

Een verjaardag moet gevierd worden, ook op het werk. Een mooie bos bloemen wordt dan natuurlijk zeker gewaardeerd. Wij kunnen op de gewenste dag een mooi verjaardagsboeket voor de jarige komen bezorgen.

 

Bloemenabonnement

Ook met een bloemenabonnement kunt u wekelijks een mooi boeket fleurige, kleurrijke en heerlijk verse bloemen van ons ontvangen. De bloemen worden wekelijks aangeboden in een leenvaas.

 

Zijden bloemstukken

Wilt u permanente bloemendecoraties? Dit kan met onze prachtige zijden bloemstukken. U kunt uw wensen betreft de zijden boeketten met ons bespreken, zodat wij de zijden bloemstukken volledig op maat kunnen maken.

 

24/7 gemakkelijk online bestellen

U kunt bij ons genieten van de vele voordelen van online bestellen. U kunt 24/7 in onze webwinkel terecht voor de mooiste (gelegenheids)boeketten.

 

Wilt u meer weten?

Heeft u interesse in onze zakelijke mogelijkheden? Wij denken graag met u mee en maken een voorstel op maat. Neemt u gerust vrijblijvend contact op of bezoek onze bloemisterij in Leerdam.